Девојче на Месечината

Наскоро, во издание на „Стрип квадрат“ од Скопје, објавена ќе биде едукативната стрип-сликовница со самолепливи сликички „Девојче на Месечината“, комплетно дело на авторот Александар Стеванов.No comments: