Црнче во зоолошката градина во Брисел


Црнче во зоолошката градина во Брисел, Белгија 1958. Иако во античките времиња Македонија беше единствената држава во св...
Posted by МАКЕДОНЦИ on Wednesday, June 10, 2015

No comments: