Friday, June 12, 2015

Црнче во зоолошката градина во Брисел


Црнче во зоолошката градина во Брисел, Белгија 1958. Иако во античките времиња Македонија беше единствената држава во св...
Posted by МАКЕДОНЦИ on Wednesday, June 10, 2015

No comments: