Wednesday, December 9, 2015

Никад робом на Dafont

На 17 ноември фонтот „Никад робом“ е објавен на вебсајтот Dafont и со тоа стана вториот фонт на македонски автор поставен на платформата. Досега, за неполн месец, „Никад робом“ е презеден вкупно 1 199 пати.

Врска за бесплатно преземање на фонтот - клик

No comments: