Sunday, September 27, 2015

Vojvođanski strip

Во првиот број на српскиот стрип магазин „Vojvođanski strip“, кој беше објавен во август годинава, меѓу објавените содржини е и стрипот „Od tuša do tuša“ на Александар Стеванов.


Повеќе на: www.rtv.rs

No comments: