WIP - фонт „Никад робом“

Приказ на фонтот (во изработка) „Никад робом“, правен од А.С. според летерингот во број 93 од стрип едицијата „Никад робом“.

Оригинален панел од стрипот „Никола Скобаљиќ“ (Никад робом број 93), илустриран од Никола Митровиќ Кокан*:


Истиот панел, летериран со фонтот (во изработка) „Никад робом“:


*Никола Митровиќ Кокан (Лесковац, 19 декември 1933 - Лесковац, 30 октомври 1997) бил српски стрип-автор.

No comments: