Знаме на Марихуадонија

Неодамнешната најава на министерот за здравство за легализација на марихуаната за медицински цели, освен што покрена јавна дебата, инспирираше некого да направи варијација на знамето на Република Македонија.


Извор на сликата:


Види и:

No comments: