Monday, December 28, 2015

Mercedes SLK Aphelios

Можеби за дел од вас ова е стара вест. Но имајќи предвид дека и самиот со задоцнување дознав, би сакал да споделам неколку слики од концепт автомобилот дизајниран од Македонецот Апостол Тноковски. Изгледот на ова футуристичко возило, со назив Mercedes SLK Aphelios, е инспирирано од ендемскиот вид риба од Охридското езеро, Охридската пастрмка.Дополнително:

No comments: