Увертира

Стрип во две табли на Стефан Коцев (арт) и Александар Стеванов (сценарио):


Стрипот е објавен во македонскиот промотивен стрип магазин Синдром, број 7 и учествува на Балканската смотра на млади стрип автори 2012 во Лесковац, Србија.

No comments: